Advies bij privacy staat u graag bij op het gebied van de AVG, functionaris gegevensbescherming en producentenverantwoordelijkheid. Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met ondernemen en geld verdienen en iets minder met wet- en regelgeving. Toch krijgen alle organisaties vroeg of laat te maken met wet- en regelgeving die voor de organisatie relevant is. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de wet- en regelgeving in uw voordeel werkt en een aanvulling is op uw bedrijfsvoering. De slogan van Advies bij privacy is niet voor niets ‘Privacy as a service’.

AVG Pakketten op maat

Onze AVG pakketten op maat zijn perfect voor de ondernemer die snel aan de slag wilt met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ten eerste ontvangt u met een AVG pakket op maat alle noodzakelijke juridische documenten die u nodig heeft om AVG compliant te zijn. Daarnaast ontvangt u nog een aantal extra documenten en dit allemaal tegen een vaste prijs. Bovendien ontvangt u bij het plus en compleet pakket ondersteuning bij het invullen van de documenten.

Functionaris gegevensbescherming

Onze privacy experts hebben de kennis en kunde om de rol van externe functionaris gegevensbescherming voor u te vervullen. Zo kunt u met al uw privacy vraagstukken bij ons terecht. Bovendien bieden wij u verschillende samenwerkingsvormen aan. Zo bieden wij een FG aan die op afstand of bij u op locatie werkt. Maar ook een flexibele vorm waarbij u zelf de voorwaarden bepaalt.

Producentenverantwoordelijkheid

Producenten en importeurs zijn verantwoordelijk voor het afvalbeheer van de producten die door hun op de markt zijn (of worden) gebracht. Alleen als de producent of importeur als eerste een product op de Nederlandse markt brengt geldt de producentenverantwoordelijkheid. Voor het bijhouden en rapporteren van uw verantwoordelijkheid heeft Advies bij privacy een tool ontwikkeld.