“Wij geloven dat privacy geen obstakel is voor bedrijven maar een concurrentievoordeel“ Kabo Drent, oprichter en eigenaar Advies bij privacy.

Welkom op onze website en bedankt voor uw interesse in onze producten en diensten. Advies bij privacy is een bedrijf gespecialiseerd in uiteenlopende privacy vraagstukken en informatiebeveiliging. Onze opdrachtgevers waarderen de passende aanpak die wij hanteren. Van eenmanszaken tot grote bedrijven die internationaal opereren, onze aanpak sluit altijd aan op uw wensen en werkwijze. Vandaar dat wij onze opdrachtgevers partners noemen en geen klanten. Wij gaan de uitdaging samen met u aan. Zodoende zorgen wij er samen voor dat uw producten en diensten optimaal benut worden in dit tijdperk van digitalisering.

Wij begrijpen dat u zich het liefst bezig houdt met ondernemen en geld verdienen. Desondanks opereert u in een complexe wereld van wet- en regelgeving. Veelal ziet u door de bomen het bos niet meer. Vandaar dat wij uw zorgen uit handen nemen met betaalbare en toegankelijke juridische documenten. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en bouwen graag een persoonlijke band met u op. Dat betekent dat u ons altijd kan bellen en/of mailen met uw vragen en wij u graag adviseren.

Ons team:

Kabo Drent, oprichter en eigenaar van Advies bij privacy is in mei 2018 begonnen met het ondersteunen van bedrijven op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en informatiebeveiliging. Sindsdien werken wij met een flexibele schil van privacy experts die op afstand of op locatie werken.

“Als afgestudeerd integraal veiligheidskundige heb ik altijd een passie gehad voor complexe veiligheidsvraagstukken. Met het in werking treden van de AVG heb ik mij kennis op dit gebied verder ontwikkelt met cursussen en trainingen. Zodoende heb ik een solide basis op het gebied van
privacy en informatiebeveiliging. Ik sta altijd open voor een constructief gesprek over complexe privacyvraagstukken die spelen binnen uw organisatie.

Neem contact op